oui décor

În ciuda acestui succes, Sebelius a fost criticat pentru lansarea stâncoasă a bursei federale

În ciuda acestui succes, Sebelius a fost criticat pentru lansarea stâncoasă a bursei federale

Înainte de această slujbă, a ocupat funcția de președinte al Programului global de dezvoltare la Bill & Fundația Melinda Gates, unde a lucrat timp de 10 ani în diferite funcții.

Slujba actuală a lui Burwell nu este prima ei în guvern; ea a ocupat o serie de posturi în timpul administrației Clinton, inclusiv director adjunct al OMB, șef de cabinet adjunct al președintelui, șef de cabinet la secretarul trezoreriei și director de personal al Consiliului Economic Național.

Are un A.B. de la Universitatea Harvard și un B.A. de la Universitatea Oxford, unde a fost bursieră Rhodes. Ea și soțul ei, Stephen, locuiesc la Washington cu cei urotrin pastile cluj doi copii ai lor.

WASHINGTON – Secretarul pentru sănătate și servicii umane, Kathleen Sebelius, care a fost considerată responsabilă pentru lansarea cu probleme a site-ului medical.gov al guvernului federal, demisionează.

"De la munca ei la Head Start, la extinderea acoperirii în domeniul sănătății mintale, la avansarea cercetării de ultimă oră în domeniul asistenței medicale și, bineînțeles, la conducerea ei neclintită în punerea în aplicare a Actului de îngrijire accesibilă, secretarul Sebelius numește deseori munca ei cea mai semnificativă din viața ei" a declarat joi un oficial HHS. "În timp ce închide acest capitol, secretarul Sebelius îi este extrem de recunoscător președintelui Obama și foarte mândru de realizările istorice ale acestei administrații."

Sebelius, în vârstă de 65 de ani, care a ocupat postul de la începutul primului mandat al președintelui Obama în 2009, a fost "mult asteptat" să demisioneze, potrivit ziarului The Hill. "Administrația Obama a insistat că îi va responsabiliza pe oficiali pentru munca lor, dar a semnalat în liniște că nu ar putea avea loc măsuri drastice în timp ce site-ul federal se luptă să se ridice," zise ziarul.

Demisia sa vine la doar câteva săptămâni de la sfârșitul primei perioade de înscriere deschisă pentru schimburile de asigurări de sănătate din Affordable Care Act, în cadrul cărora peste 7 milioane de persoane s-au înscris pentru asigurări de sănătate, depășind previziunile guvernului. În ciuda acestui succes, Sebelius a fost criticat pentru lansarea stâncoasă a bursei federale.

Nici restul mandatului lui Sebelius nu a fost lipsit de controverse; în 2011, a respins-o pe comisarul FDA, Margaret Hamburg, MD, hotărând că "pastila de a doua zi" Plan-B One-Step nu a putut fi vândut peste tejghea. Această decizie a atras critici din partea unor grupuri precum Congresul american de obstetricieni și ginecologi.

Candidatul așteptat al lui Obama să-l succede pe Sebelius este Sylvia Burwell, care conduce în prezent Biroul de Management și Buget, potrivit CNN.

Înainte de postul HHS, Sebelius, în vârstă de 65 de ani, a fost reprezentant al statului Kansas în perioada 1987-1995; apoi a servit 8 ani ca comisar de asigurări al statului înainte de a fi aleasă guvernator în 2003. Este fiica regretatului guvernator democrat din Ohio John Gilligan.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Femeile gravide ar trebui să mănânce cel puțin 8 uncii de pește în fiecare săptămână, ceea ce pune o podea – nu doar un plafon – asupra cantității de fructe de mare pe care aceste femei ar trebui să le consume, au anunțat FDA și Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) într-un proiect de orientare .

Recomandarea, care se traduce prin două până la trei porții de pește cu conținut scăzut de mercur pe săptămână, este în concordanță cu cele din Ghidul dietetic din 2010 și se aplică și femeilor care alăptează și celor care ar putea rămâne însărcinate.

Ambele agenții au recomandat, de asemenea, că copiii mici primesc câte două până la trei porții săptămânale de pește în proporții adecvate vârstei și nevoilor lor calorice.

Recomandarea se rupe de orientările anterioare din 2004, care puneau doar o limită la consumul de pește. Științificul șef în funcție al FDA, Stephen Ostroff, MD, a declarat în timpul unei conferințe de presă că revizuirea agenției științei sugerează acum un nivel minim al aportului, având în vedere beneficiile neurodezvoltării peștilor – în special capacitatea sa de a îmbunătăți coeficientul intelectual.

Ambele agenții recomandă selectarea peștilor dovediți să aibă un conținut scăzut de mercur, inclusiv creveți, polen, somon, conservă de ton ușor, tilapia, somn și cod. Ostroff a spus că acestea reprezintă cea mai mare parte a peștelui cel mai frecvent consumat în S.U.A.

Doar patru pești sunt pe lista de a nu mânca din actualizarea actuală: tilefish din Golful Mexic, rechin, pește spadă și macrou. Ostroff a menționat că acestea reprezintă "mai puțin de 2% din toată cota de piață din SUA"

Dar, în timpul ședinței, directorul științei și tehnologiei EPA, Elizabeth Southerland, a declarat că agenția va întreba în timpul comentariilor dacă ar trebui adăugate la această listă rugul portocaliu și marlinul.

FDA și EPA au recomandat, de asemenea, că femeile ar trebui să limiteze consumul de ton alb – fie în formă conservată, fie sub formă de fripturi – la 6 uncii pe săptămână, având în vedere conținutul său mai mare de mercur.

Peștele capturat în apele locale ar trebui, de asemenea, să fie limitat la 6 uncii pe săptămână pentru adulți – și 1 până la 3 uncii pentru copii – deoarece bazinul hidrografic nu poate fi monitorizat și este posibil să nu fie posibilă determinarea nivelului de mercur, au spus oficialii.

Ostroff a subliniat că majoritatea femeilor însărcinate din SUA nu mănâncă suficient de pește, citând un sondaj recent care a arătat că 50% au mâncat mai puțin de 2 uncii pe săptămână și 75% au consumat mai puțin de 4 uncii.

"O mare parte din femeile însărcinate nu mănâncă suficient de pește și pierd beneficiile pe care le pot oferi peștii pentru sănătate și dezvoltare," le-a spus reporterilor.

El a menționat, de asemenea, că suplimentele de ulei de pește nu vor fi suficiente: "Există o varietate de lucruri găsite în pești, inclusiv proteine ​​și alți nutrienți," el a spus. "Nu doar acizii grași omega-3 trebuie să se concentreze."

Comitetul consultativ al FDA privind comunicarea riscurilor va organiza o reuniune cu privire la proiectul de orientare, iar perioada de comentarii va fi deschisă până la 30 de zile de la publicarea ultimei transcrieri de la reuniunea sa.

Ultima actualizare 10 iunie 2014

Armata SUA investighează sugestii conform cărora diagnosticul de tulburare de stres posttraumatic la 14 soldați a fost modificat pentru a le limita eligibilitatea pentru prestații de invaliditate.

Potrivit Comandamentului Medical Regional de Vest (WRMC) al armatei, soldații – ale căror diagnostice de PTSD au fost inversate de o echipă de psihiatrie criminalistică la Centrul Medical Madigan Army din Fort Lewis, Washington – au fost transportați la Centrul Medical Militar Național Walter Reed Bethesda, MD, pentru reevaluare.

Și comandantul lui Madigan, colonelul Dallas Homas, a fost "eliminat administrativ din funcția sa" în timp ce ancheta continuă, a declarat WRMC într-o declarație. A adăugat că astfel de acțiuni sunt "o practică obișnuită în timpul investigațiilor în curs și nimic mai mult."

Seattle Times a raportat că ancheta a început ca răspuns la o notă a unui ombudsman neidentificat pentru Comandamentul Medical al Armatei, care a auzit un psihiatru Madigan spunând colegilor în timpul unei prelegeri că un diagnostic PTSD ar putea suporta un cost pe viață pentru contribuabilii de peste 1,5 milioane de dolari .

"El (psihiatrul) a declarat că trebuie să fim buni administratori ai dolarului contribuabililor și trebuie să ne asigurăm că nu suntem doar „ștampilați de cauciuc” un soldat cu diagnosticul de PTSD," conform notei, așa cum este citat de ziar.

Senatorul Patty Murray (D-Wash.), Care conduce Comitetul Senatului pentru Afaceri cu Veteranii, a declarat pentru Times, "Acesta este opusul a tot ceea ce lucrăm pentru … Este foarte descurajant să vezi acest lucru în scris."

Conform regulilor armatei și VA, un diagnostic de PTSD poate califica un soldat pentru pensionare bazată pe handicap, cu pensie pe tot parcursul vieții și beneficii de sănătate pentru soldat și soțul său. Plățile pentru pensionare pot depăși în total 1,5 milioane de dolari pentru un soldat de 25 de ani care trăiește până la 71 de ani.

Revizuirea psihiatrică criminalistică a diagnosticelor de PTSD nu este o practică standard în armată. Rapoartele de știri au indicat că astfel de revizuiri au fost efectuate numai la Madigan.

Declarația WRMC a indicat că reevaluările celor 14 soldați de la Walter Reed au fost finalizate, dar rezultatele nu vor fi făcute publice imediat.

"WRMC a fost informat despre soldații activi suplimentari care și-au exprimat interesul ca o evaluare să fie efectuată la Centrul Medical Militar Național Walter Reed. Madigan și WRMC colaborează îndeaproape cu Oficiul Chirurgului General al Armatei pentru a se asigura că orice soldat în serviciu activ, din Regiunea Vest, care solicită o evaluare suplimentară a diagnosticului lor este adaptat" se declara în declarație.

De asemenea, a citat comandantul WRMC, generalul general Philip Volpe, spunând: "Pe măsură ce acest proces continuă, ne vom confrunta fără îndoială cu domenii care nu au fost încă abordate. Acestea fiind spuse, toată lumea, la toate nivelurile, se angajează să facă față acestor provocări pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru soldații noștri."

WASHINGTON – Medicii pot juca un rol critic în promovarea transparenței și transformării asistenței medicale, dar trebuie să fie dispuși să tolereze schimbările și criticile, au declarat experții din domeniul sănătății și politicilor la Summitul privind costul prețurilor și transparența calității asistenței medicale aici, luni.

Pe măsură ce consumatorii au devenit mai conștienți de costurile și alegerile lor de sănătate, medicii învață cum să ajute pacienții în luarea deciziilor, a declarat Divya Sharma, MD, MS, director medical pentru Asociația Independentă de Practici din Oregonul Central și director medical pentru centrul de îngrijire complex la Mosaic Medical, un centru de sănătate calificat federal (FQHC) din Bend, Ore.

Vechea abordare a medicului era "Îți voi spune ce trebuie să faci. Nu trebuie să-l pui la îndoială," Spuse Sharma. Această mentalitate s-a diminuat. Acum consumatorii pacienți s-au înarmat cu mai multe informații și sunt mai puțin înclinați să urmeze orbește ordinele. Totuși își doresc îndrumări de la medicii lor. "Ei vin [la mine spunând]: „Spune-mi de ce ar trebui să fac asta. Și cât va costa asta?" Spuse Sharma.

Spre jenarea ei, Sharma a spus aproximativ jumătate din timp că nu poate răspunde la întrebări despre costul unui serviciu. "Nu este în regulă pentru mine," ea a spus. Disconfortul și îngrijorarea față de pacienții ei este ceea ce îi determină interesul pentru date acționabile și transparență.

Sharma crede că are "medici campioni" a conduce mișcarea de transparență este vitală pentru progres.

Conferința a fost sponsorizată de Fundația Robert Wood Johnson.

Tamaan Osbourne-Roberts, MD, președintele Societății Medicale din Colorado, a declarat că medicii au reputația de a fi dificili, dar ei sunt "cei mai naturali și cei mai buni parteneri" să conducă mișcarea de transparență, deoarece nimeni altcineva nu este la fel de strâns aliniat cu nevoile pacienților.

Comments are closed.